Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Kućni ljubimci čine život ispunjenijim i ljepšim, stoga ne čudi što mnogi ljudi žele izraziti ljubav prema svojim psima sjajnim darovima. Kažu da je pas čovjekov najbolji prijatelj i zato on zaslužuje i najbolje poklone i uživanje. Ideja je mnogo stoga ne propustite razveseliti svoje četveronožne prijatelje i potražite nešto za njih u King Crossu!

Ljubav ide kroz želudac, a isto to vrijedi za pse. Poslastice će uljepšati dan vašem ljubimcu, a izbor je zaista velik. Štapići ili keksići – kupite svojem psu omiljenu poslasticu i gledajte kako maše repom i uživa! Možete to učiniti i izazovnijim tako što ćete poslasticu staviti unutar igračke ili posebne posude za hranu da se vaš pas zabavlja dok ju traži i pokušava pojesti.

Ponekad je ljubav prema ljubimcima tolika da ih tretiramo kao osobe. Zašto ih onda ne biste i obukli? Možete svojem psu kupiti slatku maramu ili ogrlicu s mašnom. Boja i uzoraka je bezbroj, a vaš ljubimac izgledat će slađe nego ikada! Možete napraviti i cijeli outfit – majica ili kabanica učinit će da vaš pas izgleda slatko i posebno, a ne sumnjamo i da će vam izmamiti osmijeh na lice. Osim što je odjeća za pse zabavan dar, kabanice i odjeća zaštitit će ih od neugodnih vremenskih prilika tijekom boravka vani.

Psi žive za igru, stoga kupnjom igračke ne možete pogriješiti. Raznovrstan izbor može vas zbuniti i učiniti odabir savršene igračke teškim, ali vaš pas će biti sretan sa svakom i ludo se zabaviti. Loptama, plišancima, konopima ili gumenim kostima – uljepšat ćete vrijeme za igru svojim čupavim prijateljima. U King Crossu vas očekuje odlična ponuda igračaka za pse, stoga odabir poklona neće biti problem!

Nakon puno igre, trčanja i zabave, vaš ljubimac će poželjeti leći i dobro odmoriti. Možda je vrijeme da svojem ljubimcu kupite novi krevetić? Veliki ili mali, plišani ili pamučni, kućica ili ravni – ležajevi za pse bit će im kutak za odmor i udoban san. Ako volite izrađivati stvari sami, nabavite mekanu deku ili jastuk, izradite drvenu kućicu i neka vaš pas spava u najposebnijem krevetu.

Posjetite pet friendly King Cross s vašim psom i neka vam pomogne u odabiru poklona – sigurni smo da nećete izaći praznih ruku! I ne zaboravite, darova je mnogo, a puno ljubavi najbolji je dar za vašeg ljubimca.