Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Provođenje zajedničkog vremena jedan je od jednostavnijih načina za povezivanje s partnerom, a može se učiniti iznimno posebnim i romantičnim na brojne načine. Čak i svoj dom možete pretvoriti u pravi mali raj za dvoje. Iz asortimana trgovina u King Crossu izdvajamo proizvode kojima ćete lako pokazati koliko ljubavi imate za svoju najdražu osobu.

Topla i mirišljava kupka uz čašu omiljenog pića vašu kupaonicu pretvoriti će u privatni spa užitak, a možete ga zasladiti i ukusnom čokoladom ili svježim voćem.

Miris kupke nije jedini romantični miris, svijeće su jednako zavodljive. Iskoristite ih za atmosferu uz večeru za dvoje ili u spavaćoj sobi. Garantiramo da ćete tako vrlo lako dokazati svoju goruću ljubav.

Ako birate druženje u svojoj sobi, mogućnosti za učiniti ugođaj romantičnim je bezbroj. Donje rublje za nju i njega uvijek je sjajan izbor, a udobne posteljine i jastuci nisu naodmet. U King Crossu možete pronaći sve što je potrebno da pretvorite spavaću sobu u zavodljivi kutak.

Ponekad može biti jednostavnije ljubav pokazati darovima poput parfema, nakita ili predmeta za osobnu njegu – ovakav znak pažnje zasigurno će vam pomoći obradovati svojeg partnera.

Datum objave: 6. veljače 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.