Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Zima je predivno doba godine za planinarenje jer je krajolik, sa ili bez snijega, zadivljujuć, a ne treba posebno naglašavati prednosti kretanja u prirodi na svježem zraku. Ipak, da biste potpuno uživali u planinarenju, važno je znati kako se obući jer će vas dobro složen outfit štititi od svih mogućih vremenskih iznenađenja i pobrinuti se da sa svog izleta ponesete samo lijepe uspomene, a ne ozebline ili prehlade.

Jedan od najvažnijih savjeta o odjeći i opremi za planinarenje je nošenje slojeva. Trebat će vam tri sloja odjeće, uključujući donji sloj koji odbija znoj od kože, srednji sloj koji izolira od hladnoće i vanjski sloj koji štiti od vjetra i vlage.

Svaka koža koja je izložena velikoj hladnoći i snažnom vjetru podložna je smrzavanju, uključujući prste, uši, nos i obraze. Zato su lagane rukavice od flisa koje ćete nositi ispod podstavljenih, baš kao i sintetičke ili vunene čarape jednostavno obavezni. O vodootpornim čizmama s đonom se ne pregovara, baš kao ni o kapi, najbolje vunenoj. Još jedan važan savjet o opremi za zimski posjet planini: ponesite sunčane naočale koje će vas štititi ne samo od sunca, već i vjetra. A sva ova odjeća može izgledati i stylish, pogledajte samo izbor iz nekih od trgovina u King Crossu za nju, njega i dijete.

Za žene

Bitno je da je funkcionalno, da koža diše i da je toplo, a još bolje i ako može biti i stilski zaokruženo! Tamna kombinacija osvježena je roza detaljima, od kape, rukavica, boce za vodu i gležnjača, i, dakako, naočala koje slobodno možete nositi kako u pohodu na planine, tako i na subotnju špicu.

Za muškarce

Maslinasti tonovi i plava se vole i zašto to ne bi bila vaša paleta boja za osvajanje planina? U ovoj kombinaciji ne samo da ćete biti u trendu, već i zaštićeni od udara vjetra i nanosa snijega.

Za djecu

Djeca vole boje i vole životinjske likove, a sve to imaju u ovoj kombinaciji. A vi ćete biti mirni jer će im biti toplo i ostat će suha tijekom cijele vaše planinske avanture.

Datum objave: 20.veljače 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.