Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Dom je mjesto gdje se odvijaju neki od najvažnijih trenutaka u životu, a stvaranje ugodne atmosfere u njemu može imati snažan utjecaj na raspoloženje i na to kako se osoba osjeća. Dom je, znate to dobro, I poprište mnogih aktivnosti… Tu se kuha, primaju gosti i žive vaši ljubimci, a tko se ne želi riješiti neugodnih mirisa? Na svu sreću, danas je dostupno toliko proizvoda koji će dom učiniti mirisnim I svježim, a uz to stvoriti točno onaj ugođaj kakav vam odgovara. Dokazano je, primjerice, da miris lavande umiruje jer smanjuje razinu kortizola, hormona stresa, dok citrusne arome u trenutku osvježavaju. Zato je miris lavande itekako poželjan u spavaćoj sobi, dok su citrusi kao stvoreni za kuhinju jer se neće ‘sudarati’ s mirisima hrane.

Zato, iskoristite moć mirisa u svom domu, a danas postoji zaista mnogo načina za to. Vrlo su popularne mirisne svijeće koje nemaju samo aromatični učinak, već se zbog njihovog titravog svjetla stvara I jedinstven estetski dojam koji potiče osjećaj topline i ugode. Par kapi eteričnih ulja u lampi obogatit će zrak mirisima, a uz to se postiže i zanimljiv dekorativni element. Za one koji vole brza i učinkovita rješenja, tu su mirisni sprejevi koji će u sekundi osvježiti prostor, kao i električni osvježivači koji kontinuirano ispuštaju mirise i brinu se da je vaš dom u svakom trenutku svjež. A od unatrag nekoliko godina, dostupni su i električni difuzori koji predstavljaju inovativan pristup uvođenju mirisa u dom. Koristeći ultrazvučnu tehnologiju, difuzori ravnomjerno raspršuju eterična ulja u zrak, stvarajući dugotrajno iskustvo mirisa. Bilo da preferirate toplinu mirisnih svijeća, svježinu eteričnih ulja, brzinu mirisnih sprejeva ili suvremeni pristup s difuzorima, postoji bogatstvo opcija koje vam omogućavaju prilagođavanje mirisa prema vlastitim preferencijama i potrebama, a sve ih možete pronaći u King Crossu:

Datum objave: 22.siječnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.