Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Majica kratkih rukava prvo je bila dio muškog donjeg rublja, zatim odjevni predmet koji su nosili radnici, a onda, od sredine 20. stoljeća nezaustavljivo je počela osvajati svijet. Zbog svoje povezanosti s radničkom klasom i subverzivne prirode nošenja donjeg rublja iznad odjeće, majica je privukla generacije muzičara, pisaca, glumaca i intelektualaca, a onda su je počeli reinterpretirati i mnogi poznati dizajneri. Danas je majica daleko odmakla od svojih skromnih početaka kao utilitarnog odjevnog predmeta prije više od stoljeća, zapravo, teško je zamisliti bilo koju garderobu bez majice. Ugodne tijelu, savršene za slojevite kombinacije, vrlo trendi kada samo malo vire ispod ovratnika veste, vrlo nosive uz sako, jednostavne za održavanje – ovo je komad odjeće bez kojeg ne možemo, a za sezonu proljeće/ljeto 2024. tri su se modela posebno istaknula – bijeli T-shirt, onaj s kragnom te grafičkim printom. Pronađite svoj model u King Crossu.

Bijela majica

Jednostavno ne postoji odjevni predmet koji ćete nositi i uspješno kombinirati toliko puta, zato je najbolje da ih kupite odmah nekoliko umjesto da čekate da se vaš jedini model opere i osuši. U ove proljetne dane promjenjivih temperatura nosite je ispod veste ili sakoa koje ćete lako odbaciti ako u danu naglo zatopli – i ni u jednom trenutku se nećete morati pitati je li vaš outfit dobro iskombiniran.

Polo majica

Ove sezone tenniscore je vodeći trend, što vidimo i po Zendayinim kombinacijama i na špici, ali majica kratkih rukava s kragnom koja automatski asocira na tenis nosi naziv povezan s drugim sportom – polom. Polo majice ove sezone, baš kao i sve što vuče korijene iz mode 1990-ih, veliki je trend i ulovite dobar model za sebe i svoju obitelj.

Majica s printom

One ne samo da izgledaju dobro, već i govore o vama. Majice sa slikom omiljenog benda, serije ili zanimljivom porukom ili grafikom način su da pokažete svijetu ne samo da imate stila, već i svoju osobnost.

Datum objave: 17. svibnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.