U danima kada se još pokušavamo naviknuti na niže temperature i sve tmurnije vrijeme, pravu utjehu pružit će tanjur tople, kremaste juhe. A nasreću, jesen je uistinu bogata svojim plodovima – od aromatične bundeve, kremaste cvjetače, uvijek okrepljujuće brokule i nezaobilaznih gljiva – kao stvorenih za toplu, sezonsku juhu koja će vas ugrijati. A ako ih poslužite uz razne dodatke i priloge, poput na maslinovom ulju preprženog kruha, skuhate ih s par žlica ječma, dodate im malo vrhnja ili bundevinih sjemenki i koju kap bundevinog ulja, dobit ćete ukusan i nutritivno bogat obrok za cijelu obitelj. Otkrijte jednostavne recepte prilagođene količini za četiri osobe, a kako bi se što češće našle na vašem stolu, pojednostavnite i nabavku namirnica. Za sve što će vam trebati za jesensku juhicu dođite na jedno mjesto – Interspar u King Crossu koji nudi velik i svjež izbor jesenskih plodova, začina, ulja i posuđa.