Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

“Ako ne volite čitati, onda još niste pronašli pravu knjigu”, izjavila je spisateljica J. K. Rowling. I, zaista, može li čovjeka išta tako duboko zainteresirati, toliko podučiti, inspirirati i odvesti u toliko novih svjetova kao dobra knjiga?! Znanstveno je dokazano da čitanje povećava empatiju, opušta, smanjuje razine stresa i pomaže da se lakše utone u san, ali povećava i inteligenciju, poboljšava pamćenje i kognitivne sposobnosti. Zato, ako ste zimu proveli uz Netflix i serije, proljeće je pred vratima i vrijeme je za mentalno buđenje –  a ovaj izbor knjiga iz King Crossa stvoren je za to, bilo da poželite odlutati u svijet mašte uz roman, naučiti nešto novo uz priručnik ili odabrati nešto zabavno i poučno za svoje dijete.  

Romani

Proljeće sa sobom nosi prekrasne dane u kojima vrijedi ukrasti trenutak samo za sebe i dobru knjigu i pobjeći na klupu u parku ili na terasu kafića i uz espresso i dobar roman uploviti u svijet mašte. Romantika, psihološki triler, krimić ili fantasy…vi birate, a sve vas čeka u ponudi King Crossa.

Priručnici

Proljeće je vrijeme za pospremanje, ali ne samo vašeg doma. Možda trebate pospremiti svoje odnose, dovesti u red svoje prehrambene navike i brigu o zdravlju i osjećati se manje tjeskobno? Bilo bi dobro, zato pogledajte izbor priručnika sa stvarno dobrim savjetima koje možete pronaći u King Crossu.

Knjige za djecu

Dobre navike stvaraju se od malih nogu, a čitanje je svakako jedna od njih. A ako vaše dijete odbija čitati knjige, sjetite se samo izjave J.K. Rowling s početka teksta – ono još nije pronašlo pravu knjigu. Pronađite mu je vi – a čeka vas u ponudi King Crossa.

Datum objave: 4. ožujka 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.