U sklopu priprema za tradicionalnu Međunarodnu izložbu karikatura “Zagreb 2023” koja će se održati tijekom jeseni u Zagrebu, Hrvatsko društvo karikaturista u suradnji s King Crossom, organiziralo je izložbu karikatura na temu “Kućni ljubimci”.

Izložbu karikatura na temu “Kućni ljubimci”mogli ste pogledati u King Crossu od 6. do 14. svibnja 2023. u prostoru hodnika na sjevernoj strani centra (ulaz kod dm-a). Posjetitelji su mogli uživati u raznolikosti karikatura koje prikazuju kućne ljubimce u svim oblicima i veličinama. Bilo da su to psi, mačke, ptice ili neki drugi kućni ljubimci, raznolikost karikatura će vas sigurno iznenaditi i osvježiti vaš pogled na ovu temu.

Tijekom samog otvorenja izložbe, u subotu 6. svibnja, od 17 do 19 sati članovi Hrvatskog društva karikaturista specijalizirani za portretne karikature, izrađivali su besplatne brzopotezne karikature posjetitelja izložbe.*

Ako niste uspijeli dobiti karikaturu na dan otvorenja izložbe, karikaturisti iz Hrvatskog društva karikaturista došli su još u King Cross i to na otvorenje “Vau vikenda”, u subotu 13. svibnja.

Svi ljubitelji umjetnosti i kućnih ljubimaca, mogli su dobiti ideje, inspiraciju ili se jednostavno dobro zabaviti.

*broj portreta posjetitelja koji se izrađivao bio je ograničen