Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Lako je zaboraviti da je predsoblje također prostorija u domu koja zaslužuje posebno uređenje. Često dobiva status tek prostora kroz koji se samo prolazi, ali zapravo je važna točka svakog doma jer – nije li ono upravo prvo što vaši gosti vide? Zato mu se posvetite i osvježite ga detaljima i bojama, opremite funkcionalnim i lijepim namještajem i vidjet ćete koliko će se doživljaj cijelog vašeg doma izmijeniti – nabolje! Otkrijte 3 najvažnija savjeta dizajnera za uređenje predsoblja, a zatim se zaputite u King Cross gdje ćete pronaći baš sve što će vaše predsoblje pretvoriti u najdojmljiviju prostoriju u domu!

Dekoracija

Budući da su predsoblja najčešće male, skučene prostorije, njihovi zidovi su važan element. Odaberite toplu boju zida ili uzorak zidnih tapeta kako biste prostoru dali karakter. Također razmislite o dodavanju zidnih svjetiljki kako biste postigli nježniju svjetlost od svjetiljke s plafona. Predsoblje je također odlično mjesto za izlaganje umjetničkih djela – jedna velika ili više slika ili fotografija u lijepim okvirima sjajna su opcija.

Namještaj

Namještaj u predsoblju igra važnu ulogu. Ako imate dovoljno prostora, razmislite o stolu za hodnik, pogotovo o konzolnom stolu koji može pružiti prostor za odlaganje ključeva ili pošte, uz cvijeće, lampe i dekorativne predmete koji će podignuti cijeli ugođaj. Također, klupa ili par stolica također mogu biti odličan element koji će omogućiti da se sjedne pri skidanju cipela.

Pohrana

Konačno, pohrana u hodniku je apsolutno ključna ako želite održavati urednost. Hodnici uvijek imaju tendenciju nagomilavanja cipela, torbi, kišobrana, kaputa…. Klupa s ugrađenim spremnikom može biti odlična opcija, dok zidna pohrana ili jednostavan red kukica mogu dobro funkcionirati u vrlo malim prostorima. Ako imate malo više prostora, stalak za kapute, ormar ili ugradbeni namještaj mogu izgledati sjajno, a usput biti iznimno praktični, a sve za vaše novo, lijepo predsoblje koje će pružati toplu dobrodošlicu vama, vašim ukućanima i gostima pronađite u King Crossu!

Datum objave: 4. travnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.