Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Preko 140 hrvatskih dizajnera i proizvođača svojim će proizvodima podržati dobrotvornu akciju pod nazivom “Dizajneri sa srcem“. Ovu dobrotvornu akciju, već petu godinu zaredom, organizira Udruga Ljubav na djelu, a ove će se godine održati 9. i 10. prosinca u King Crossu.

Glavni je cilj udruge pomoć i potpora djeci i roditeljima djece koja se liječe na hematooonkološkom odjelu u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici. Također, Udruga pomaže i pri rehabilitaciji djece tijekom i nakon liječenja te psihološkim problemima s kojima se suočava ova najosjetljivija i najranjivija skupina u našem društvu.

Ove godine okupit će se preko 140 hrvatskih dizajnerskih imena i proizvođača koji su prepoznali rad Udruge i vrijednost ovakve akcije za svu oboljelu djecu te donirali svoje proizvode. Posjetitelji će zasigurno moći pronaći nešto za sebe ili svoje najbliže, a među mnogobrojnim dizajnerima i proizvođačima koji su podržali akciju su: Igor Galaš, Andrea Zvono, Miko Fashion, Lokomotiva World, Iva Karačić, Ulla Popken, Immortella, Esencia Adria, Annyer, De Tempore, Ana Kujundžić Design, My lovely bag i mnogi drugi. Zahvaljujući donatorima, na rasprodaji će se moći pronaći široka ponuda raznolikih proizvoda kao što su odjeća i obuća za odrasle i djecu, torbice, modni dodatci, nakit, ručno rađena kozmetika i sapuni te razni dekorativni predmeti poput ukrasa za dom, šalica i svijeća.

Kao gostujući izlagač, i ove je godine Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb, srednja škola za djecu s poteškoćama u razvoju smještena u Zagorskoj ulici pa će dio prikupljenih sredstava ići i za polaznike škole.

Blagdani su vrijeme kada vlada zajedništvo, stoga pokažimo kako svi zajedno, malim djelom možemo učiniti puno za one kojima je to potrebno. Pridružite se akciji i svojim doprinosom pomozite hrabroj djeci koja se bore s opakom bolešću i njihovim roditeljima.

Vidimo se u King Crossu!

U foto galeriji provjerite kako je bilo!