Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Lišće je obojeno narančastim, žutim i crvenim tonovima, a sezonski plodovi poput bundeva i kestenja su dozreli i sve to podsjeća koliko su čarobne boje jeseni. Ovo je doba godine u kojem želite da vam vaš dom, u kojem ćete provoditi sve više vremena, pruža ugodu, toplinu i utjehu, a uz čarobnu jesensku paletu, to nije teško postići.  Uz mnoštvo lijepog jesenskog dekora u prostorijama u kojima vi i vaša obitelj najviše boravite (blagovaonici i dnevnom boravku), sa stilom proslavite ovo divno godišnje doba. U King Crosu možete pronaći zaista velik izbor dekoracija i namještaja kako biste svojoj blagovaonici i dnevnoj sobi udahnuli sasvim posebnu toplinu i atmosferu, tako specifičnu za ovo doba godine.

Dnevni boravak

Baš kao što se ujesen odjevaju kaputi, šalovi, a ponekad i rukavice – tako i vaš dnevni boravak treba više tkanine i tekstura za ugođaj topline. Baza bi trebala biti prilično neutralna, a osnovni komadi namještaja poput stolića za kavu, polica ili komoda trebaju biti što bliže drvenim i zemljanim tonovima. Prostor oživite detaljima u bogatim narančastim, žutim i tamnocrvenim bojama.
Najlakši način da unesete boje jeseni u dom su jastučnice – poželjno je da budu raznobojne, u bojama lišća i bogatijih tekstura. Pletivo, baršun ili samt su savršen odabir koji će utopliti atmosferu u domu – fino posloženi pleteni ili baršunasti jastuci te dekica na sofi stvorit će ugodan ambijent.

Detaljima poput vaza, tegli za cvijeće, svijećnjaka i lampi, lako ćete prošarati svoju dnevnu sobu bojama jeseni – nijansa crvene naranče, terakota i duboka crvena u kombinaciji s nijansom kestena ili oraha su stvorene za taj efekt.

Ako želite malo iskoračiti, komad namještaja poput fotelje u nekoj od hrabrijih nijansi jeseni (toploj narančastoj ili tamnocrvenoj) – bit će pun pogodak.
A ako se pitate gdje to sve pronaći, odgovor je u King Crossu gdje vas čeka velik izbor namještaja i detalja uz koje ćete lako toplinu jesenskog ugođaja unijeti u svoj dnevni boravak.

Blagavaonica

Sigurno će se ove jeseni na vašem stolu naći specijaliteti spravljeni od sezonskih namirnica poput kremaste juhe od bundeve, kesten pirea ili zdjela puna slatkih mandarina, rumenih jabuka i crnog grožđa. Ma kako sami po sebi bili slasni, užitak u plodovima jeseni bit će još slađi ako ih jedete u prikladnom ambijentu. Zato neka u vašoj blagovaonici vlada pravi jesenski ugođaj, jer sezona koja nam nosi toliko zamamnih namirnica to zaslužuje.

Pozdravite ovo plodonosno godišnje doba njegovim bojama – prozirne čaše spremite (barem privremeno) u vitrinu i svoje piće poslužite u čašama u jesenskoj boji. Neka detalj na tanjuru prati izbor čaša, a zaigrajte se s odabirom boje lustera i stolaca te ukrasnih detalja. Papirnati ubrusi su potrošna stvar i zašto ove sezone svoj stol ne biste oživjeli onima s jesenskim motivima? Sve to, kao i još puno dekoracija i namještaja u jesenskim bojama za svoju blagovaonicu potražite u King Crossu.