Današnji svijet je mjesto koje se želi zauvijek oprostiti od jednokratne plastike, a višekratne boce za vodu su mali korak koji čini veliku razliku na području održivosti. I ne samo to – hidratacija je iznimno važna za čovjeka, za njegovo zdravlje, energiju i izgled. Zato je važno znati koliko vode pijete svaki dan, a to je puno lakše uz bocu za vodu koja će vas podsjetiti na to. Više nema izlika za dehidriranost – boce za vodu su toliko praktične, toliko funkcionalne i toliko lijepe da ćete ih jedva čekati ubaciti u svoju torbu za trening, za ured ili ponosno trčati s njom u ruci.

One su i dobra investicija: kupovina vode u plastičnim bocama svaki put kad izvan kuće ili posla ožednite može brzo postati skupa navika. S bocom za vodu možete jednostavno napuniti vodu kod kuće i ponijeti je sa sobom. Dugoročno ćete puno uštedjeti. I još jedna informacija koju je dobro znati – ljudi često osjećaj žeđi pobrkaju s gladi i kad su žedni, u sebe unose nepotrebne kalorije, umjesto tekućinu. Vi to ne morate raditi.

U King Crossu pronaći ćete velik izbor boca za vodu, od pametnih koje imaju ugrađenu UV sterilizaciju, onih prilagođenih potrebama svakog sporta, sa slamkama i ugrađenim filterima te kockicama za hlađenje, pa sve do onih koje će se kao modni dodatak uklopiti u svaku kombinaciju. Aluminijske, staklene, termo ili plastične? Odabir je na vama.