Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

“Vozeći bicikl najbolje upoznaješ konture zemlje jer se moraš znojiti penjući se uz brda i kliziti niz njih”, rekao je Ernest Hemingway, a ako ste barem jednom sjeli na bicikl i vozili se kroz krajolike, morat ćete se složiti da je to savršeno predočio. Jer, vožnja biciklom nosi sa sobom užitak, upoznavanje svijeta oko sebe, ali i spoznavanje vlastitih granica.

U brzom svijetu u kojem dominiraju rokovi, automobili i tehnologija, vožnja biciklom nije samo način prijevoza – to je izvor radosti, slobode i avanture, a uz to, donosi niz konkretnih koristi.

Najbolji trening ikad

Bicikl je ekološki prihvatljiv način prijevoza, ne proizvodi štetne emisije i smanjuje prometnu gužvu. Njime se vozite besplatno i s njim je tako lako naći ‘parking’. Vožnja bicikla također poboljšava tjelesnu kondiciju i odlična je za kardiovaskularno, ali i mentalno zdravlje.

Ova aktivnost je nježna prema zglobovima dok pruža učinkoviti trening cijelog tijela, a što vaše vožnje biciklom budu redovitije, počet ćete primjećivati povećane razine energije, poboljšanu posturu i jačanje imunološkog sustava.

Osim toga, oslobađanje endorfina tijekom vježbanja doprinosi osjećaju sreće i otpuštanju stresa što pomaže ublažiti anksioznost i smanjiti napetost (a svima to danas treba, zar ne?).

Također, kao i svaki hobi u koji se zaljubite, i biciklizam može proširiti krug vaših poznanstava. Bez obzira pridružite li se lokalnom biciklističkom klubu ili sudjelujete u grupnim vožnjama, zajednička strast prema biciklizmu stvara snažan osjećaj zajedništva. To je prilika za povezivanje s istomišljenicima, razmjenu priča i savjeta te stvaranje trajnih prijateljstava. I još nešto – vožnja biciklom je savršen provod za cijelu obitelj, pitajte svoje klince.

Zato, nemate što čekati, zaputite se u King Cross, u velikoj ponudi pronađite bicikl kakav vam treba, stavite kacigu (obavezno!) i krenite na putovanje koje će vam donijeti toliko nezaboravnih trenutaka.

Datum objave: 23. travnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.