King Cross u suradnji sa Savezom felinoloških društava Hrvatske organizira prvi ovogodišnji Mijau vikend, u sklopu kojeg će se u subotu i nedjelju, 9. i 10. ožujka u King Crossu održati međunarodne izložbe mačaka. Neke od pasmina koje ćete moći vidjeti su: Bengalska, Egzotična, Perzijska, Ragdoll, Sveta Birma, Maine Coon, Neva Masquerada, Norveška šumska, Britanska kratkodlaka, Britanska dugodlaka, Devon rex, Ruska mačka, Sphynx, Burmanska, Dugodlaki Kurilean Bobtail, Selkirk Rex dugodlaki, te Domaća kratkodlaka i Domaća dugodlaka mačka…

Izložbe u King Crossu bit će za javnost otvorene u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati uz besplatan ulaz za posjetitelje. Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe oba će dana započeti u 16 i 30 sati.

UPOZNAJTE BABY LASAGNU!

Povodom održavanja Mijau vikenda, u subotu 9.3.2024. oko 16 sati King Cross će posjetiti hrvatski predstavnik na Eurosongu,  Baby Lasagna, koji je i sam veliki ljubitelj mačaka. Baby Lasagna će posjetiteljima poželjeti dobar provod na Mijau vikend te ćete se s njim imati priliku upoznati i fotografirati.

 

Vidimo se u King Crossu! Mijau!

 

SAZNAJTE VIŠE O MIJAU VIKENDU U KING CROSSU