Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

Kampiranje s obitelji je izvrstan način za ponovno povezivanje kroz zajedničko iskustvo. Kada roditelji idu na posao, a djeca u školu ili vrtić, članovi obitelji proživljavaju različite realnosti. No, dijeljenje istog šatora povezat će cijelu obitelj i stvoriti uspomene za cijeli život. Otkrijte 7 razloga zašto biste svoj godišnji ili barem dio njega trebali provesti kampirajući, a ako se brinete što ponijeti, nema razloga – sve vas čeka u King Crossu.

Provođenje kvalitetnog zajedničkog vremena

Kampiranje je sjajan bijeg od posla, škole i tehnologije i pruža vam mogućnost da se usredotočite jedni na druge. Igranje igara, istraživanje prirode, dugi, neometani razgovori… sve će to omogućiti vašoj obitelji da se više poveže.

Nova iskustva

Jednostavna promjena okruženja može stvoriti novu perspektivu. Kampiranje vam pruža život u sasvim drugačijim okolnostima – možda malo manje komfornim, ali zar baš to nije poželjno? Snalaženje u prirodi, život bez soba u koje se svatko može osamiti, improvizirana priprema obroka – sve to pruža pogled u svijet na kakav niste naviknuli.

Život s prirodom

Iskoristite vrijeme na kampiranju kako biste više cijenili i povezali se s prirodom. Tiho promatrajte životinje u njihovim prirodnim staništima. Uživajte u zadivljujućim pogledima na more ili šumu, na zalaske sunca i blistave noćne nebeske prizore, osjetite svjež šumski zrak na svojoj koži… Sve su to načini da se vaša cijela obitelj poveže s prirodom i bolje je upozna.

Usvajanje novih vještina

Zajedničko postavljanje šatora, paljenje logorske vatre (tamo gdje je to dopušteno) i snalaženje u prirodi iziskuje znanja i vještine koja ne primjenjujete u svom svakodnevnom životu. A svaki iskorak iz rutine i učenje novog je korisno i poticajno.

Aktivnosti na zraku

Kampiranje je, po svojoj prirodi, fizička aktivnost. Postavljanje šatora, priprema hrane, skupljanje drva za vatru – sve to iziskuje kretanje, baš kao i šetnje prirodom, plivanje ili igre u kojima sudjeluje cijela obitelj, a kretanje, pogotovo na svježem zraku, itekako godi tijelu.

Povoljna opcija za ljetovanje

Kampiranje je jedna od povoljnijih opcija za odmor jer su vam potrebni samo šator, hrana i osnovna oprema za kampiranje, a sve što vam može zatrebati, potražite u ponudi trgovina u King Crossu.

Datum objave: 25. lipnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.