Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Nema boljeg osjećaja od slaganja odjevne kombinacije tijekom prvih toplih proljetnih dana nakon dugog zimskog razdoblja. A ako želite potpuno iskoristiti sunčano vrijeme nakon mjeseci provedenih zatvoreni u kući, možda je najvažniji modni dodatak chic par sunčanih naočala. Sunčane naočale pružaju potrebnu zaštitu od UV zraka i prejake dnevne svjetlosti – plus, čine svaku odjevnu kombinaciju stilski zaokruženom.

Iako ne možete pogriješiti s klasičnim stilovima poput avijatorica, neupadljivih luksuznih ovala ili okvira s metalnim obručima, sunčane naočale također pružaju niskorizičan način eksperimentiranja s trendovima, a stilovi ove godine kreću se od karikaturalnih okvira i doslovno ružičastih naočala do elegantnih klasika s jedinstvenim detaljima. U šarolikom svijetu sunčanih naočala, ipak je dobro osloniti se na kvalitetne modele koji će čuvati vaše oči (i vaš stil), a bit će u modi ove, ali i narednih sezona, a to su modeli kvadratnog okvira, mačkaste te okrugle naočale. Velik izbor vas čeka u Ghetaldusu u King Crossu.

Datum objave: 26. travnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.