Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

Dječji uskrsni program u King Crossu!

Sub, 23. ožujka
Održano

Ususret Uskrsu, vikendi u King Crossu će biti puni sadržaja, gdje će svako dijete moći pronaći svoj kutak za zabavu, kreativnost i fotografiranje!

Pripremili smo nezaboravan program prepun aktivnosti koje će vaše mališane pripremiti za Uskrs. Očekuju ih avanture u kojima će se ukrašavati pisanice, natjecati u raznim igrama, plesati s Uskrsnim zecom i stvarati uspomene koje će trajati zauvijek.

Prvi dan ovog vikenda s Uskrsnim zecom, subota 23.3.2024. od 12-14h, donosi ukrašavanje pisanica kao prvi korak na ovom putovanju. Djeca će se okušati u umjetnosti decoupage tehnike dok ih naši vjerni zečići vode kroz ovu zabavnu avanturu. Nakon toga, slijedi natjecanje u Uskrsnoj gađalici gdje će se testirati spretnost i preciznost. One koji više vole plesati, Uskrsni zec će povesti u ritam uz tematske plesne igre, uz priznanje za najbolje plesače. Igra “Uskrsna slagalica” čeka sve uzraste, pružajući izazov, ali i zabavu.

Drugi dan, nedjelja 24.3. od 16-18h, rezerviran je za još uzbuđenja i radosti kod Zeca u šumi. Djeca će imati priliku izraditi svoje uskrsne čestitke, iskazati svoju spretnost na Mini-golf turniru s tematskim preprekama, te osvojiti bodove igrajući igru “Leteće kokoši”. Za najmlađe tu je igra “Uskrsni memori”, prava poslastica za sve male istraživače.

Tijekom svih aktivnosti bit će dostupan i Uskrsni photo point u sklopu kojeg možete fotografirati svoje mališane s Uskrsnim zecom u šumskoj scenografiji!

Program se održava u blizini dječjeg igrališta Mini Lollipop (srednji ulaz u centar), a detaljan raspored aktivnosti je u nastavku:

 

Subota (23.3.) od 12-14h: VIKEND S USKRSNIM ZECOM

  • 12:00 – 12:30: Šarene Uskrsne pisanice: Djeca će imati priliku ukrasiti plastična jaja decoupage tehnikom uz pomoć umjetne trave i ukrasa. Naši stolovi su dekorirani, a zečice su tu da pomognu.
  • 12:30 – 13:00: Uskrsna gađalica: Tko skupi najviše bodova, osvaja pobjedu!
  • 13:00 – 13:30: Ples s Uskrsnim zecom: Djeca će se zabavljati i plesati uz tematske plesne igre, uz nagrađivanje najboljih.
  • 13:30 – 14:00: Igra “Uskrsna slagalica”: Uzbudljiva igra za sve uzraste u kojoj je cilj složiti sličicu i pozvoniti zvoncem.

 

Nedjelja (24.3.) od 16-18h: USKRS KOD ZECA – NAJBOLJA ZABAVA U ŠUMI

  • 16:00: Izrada uskrsnih čestitki: Djeca će moći izraditi svoje čestitke koristeći raznolike materijale koje smo pripremili.
  • 16:30: Mini-golf turnir: Djeca sudjeluju u zabavnom turniru na tematskim stazama s preprekama.
  • 17:00: Igra “Leteće kokoši”: Mališani se trude osvojiti što više bodova uz pomoć „letećih kokoši“.
  • 17:30 – 18:00: Uskrsni memori: Igra za najmlađe u kojoj treba pronaći par pisanica.

 

Subota (30.3.) od 16-18h: FOTOGRAFIRANJE S USKRSNIM ZECOM

U subotu (30.3.2024.) od 16-18h u King Cross dolazi Uskrsni zec s kojim će se vaši mališani moći družiti i fotografirati.

 

Dođite sa svojim mališanima i pridružite nam se u uskrsnim avanturama punim zabave. Vidimo se u King Crossu!